Υπηρεσίες με επίκεντρο την ασφάλεια

ATS SECURITY

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ACCESS CONTROL

Το σύστημα access control (έλεγχος πρόσβασης) είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ελέγξετε την ταυτότητα ή την ώρα εισόδου και εξόδου ενός ατόμου στο χώρο του κτηρίου σας. 

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Με την δομημένη καλωδίωση μπορείτε να επιτύχετε την ανταλλαγή δεδομένων σημάτων και έλεγχο επικοινωνιών στην οικία σας ή την επιχείρηση σας.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ & ΕΠΙΓΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η ATS Hellas αναλαμβάνει την εγκατάσταση και εφαρμογή ολοκληρωμένων δορυφορικών και επιγείων συστημάτων λήψης και διανομής τηλεοπτικού σήματος καθώς… 

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ μπορούν να ανιχνεύσουν έγκαιρα την φωτιά, τον καπνό ή τα αέρια σε ένα κτήριο ειδικά αν δεν υπάρχει συνεχή ανθρώπινη παρουσία. 

ΚΑΜΕΡΕΣ

Ενας από τους τρόπους οπτικού ελέγχου χώρων είναι η χρήση καμερών μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (cctv) ή μέσω δικτύου (ip). 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Οι ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ και προτεραιότητα ενός συστήματος συναγερμού είναι η προστασία των κτηρίων από παράνομες εισβολές. Η σωστή μελέτη… 

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

Η ATS Hellas αναλαμβάνει την εγκατάσταση σε νέα θυροτηλεοραση και νέα θυροτηλεφωνα με νέα ή υπάρχουσα καλωδίωση ώστε να καλύψει την κάθε σας ανάγκη.