ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

ATS SECURITY

Η θυροτηλεόραση και το θυροτηλέφωνο είναι οι πρώτες ουσιαστικές γραμμές επικοινωνίας με τον “έξω κόσμο”.

Μία θυροτηλεόραση – θυροτηλέφωνο μπορεί να φαίνονται εκ πρώτης όψης απλά και λιτά εργαλεία , που όμως εκπλήσσουν με τη συνεχή εξέλιξή τους στους τομείς σχεδιασμού και τεχνολογίας

Η ATS HELLAS αναλαμβάνει την εγκατάσταση σε νέα θυροτηλεόραση και θυροτηλέφωνο με νέα ή υπάρχουσα καλωδίωση ώστε να καλύψει την κάθε σας ανάγκη. Επίσης αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση στο θυροτηλέφωνο – θυροτηλεόραση με την υπάρχουσα καλωδίωση.

Αν χρειαστεί αυτοψία στον χώρο σας για έλεγχο καλωδίωσης κλπ. από τεχνικούς μας, η υπηρεσία αυτή (εντός Αττικής) παρέχεται δωρεάν. 

Η εγκατάσταση θυροτηλεφώνου εξασφαλίζει ασφάλεια και σιγουριά καθώς βοηθάει στον έλεγχο και στην προστασία της εισόδου στο χώρο σας. Είτε έχετε ένα παλιό θυροτηλέφωνο – θυροτηλεόραση που χρειάζεται αντικατάσταση είτε επιθυμείτε να τοποθετήσετε ένα καινούριο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

 

• Αν τα παλιά καλώδια δεν είναι φθαρμένα, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την υπάρχουσα καλωδίωση για την εγκατάσταση και απλά να αντικαταστήσουμε την μπουτονιέρα της εισόδου και τις συσκευές των διαμερισμάτων.

• Οι εργασίες τοποθέτησης χρειάζονται 1 με 2 μέρες ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων.

• Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι πλέον εφικτή η εγκατάσταση μεικτού συστήματος και κάθε διαμέρισμα να επιλέξει αν θέλει να τοποθετήσει θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση.

• Είναι πολύ πιθανό το μέγεθος της καινούργιας μπουτονιέρας και των συσκευών να μην είναι ίδιο με των παλιών και για αυτό να χρειαστούν μερικά μερεμέτια για καλυφθούν τα κενά.