Συναγερμοί σπιτιών | Ασύρματος Συναγερμός

ATS SECURITY

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ – Αξιόπιστοι ενσύρματοι και ασύρματοι συναγερμοί σπιτιών (κατοικιών) και καταστημάτων. Η ATS HELLAS είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με ασφαλή συστήματα συναγερμού, οικονομικά και απλά στην τοποθέτηση. Ασύρματοι συναγερμοί σπιτιού, Ενσύρματοι Συναγερμοί , σε οικονομικές τιμές.

Τί συναγερμό να διαλέξετε;

Τα συστήματα συναγερμού που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι ή το διαμέρισμά χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες και τοποθετούνται τόσο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού όσο και στον εσωτερικό. Διαβάστε παρακάτω και συγκεντρώστε βασικές πληροφορίες γύρω από τα συστήματα συναγερμού, ώστε να αποφασίσετε τί είδος συναγερμό να βάλετε.

Ασύρματος Συναγερμός

Ο ασύρματος συναγερμός ως συσκευή ηλεκτρομαγνητικής εκπομπής και λήψης δεδομένων, αποτελεί εγγυημένη επιλογή για την προστασία του χώρου από εισβολείς. Πρόκειται για το κέντρο συναγερμού που επικοινωνεί με τα επιμέρους εξαρτήματα μέσω ραδιοκυμάτων, οπότε οι επεμβάσεις κατά την εγκατάστασή του είναι πολύ περιορισμένες.


Τα μερεμέτια που απαιτεί ένας ασύρματος συναγερμός είναι λιγότερα και ο συνολικός χρόνος εγκατάστασής του είναι σύντομος και αυτό αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ασύρματων συστημάτων συναγερμού. Ακόμη, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του ασύρματου συναγερμού, αυτό μπορεί να γίνει πολύ απλά με την τοποθέτηση αισθητήρων στα σημεία που επιθυμεί.


Πολλοί προτιμούν τον ενσύρματο Συναγερμό έναντι του ασύρματου συναγερμού κι αυτό διότι θεωρούν ότι οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών είναι πιο οικονομικοί. Φαινομενικά, η άποψη αυτή μπορεί να ισχύει όμως οι τιμές στους ασύρματους και ενσύρματους συναγερμούς δεν διαφέρουν εφόσον υπολογίσεις και το κόστος σύνδεσης.


Ενσύρματος Συναγερμός

Συνήθως η εγκατάστασή του απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα και αρκετά μερεμέτια. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα ή συσκευές για την άρτια εγκατάστασή του, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων. Η τεχνολογία όμως στην οποία στηρίζεται είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις.


Κάθε δύο χρόνια απαιτείται συντήρηση και αλλαγή μπαταριών, όμως με τον σωστό έλεγχο, κρίνεται σχεδόν αδύνατη η παραβίασή του. Επίσης, οι ενσύρματοι συναγερμοί σπιτιών δεν μπορούν παρουσιάζουν καθυστερήσεις στην μεταφορά δεδομένων και δεν επηρεάζονται από παρεμβολές στο σήμα τους.


Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί εύκολα μετά από μια μελέτη του χώρου να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού. Στην αγορά θα βρεις συναγερμούς διαφόρων εταιρειών, οικονομικούς και πιο ακριβούς γι’ αυτό και ο συναγερμός που θα διαλέξεις πρέπει να προέρχεται από μία αξιόπιστη εταιρεία.

Τί πρέπει να προσέξετε στα συστήματα συναγερμών;

Οι συναγερμοί σπιτιών, αποτελούν επένδυση για την οικία σας και πέρα από την προστασία και το αίσθημα ασφάλειας που προσφέρουν, αναβαθμίζουν την αξία ενός σπιτιού. Εφόσον, θα επενδύσετε χρήματα για την εγκατάστασή τους, είναι σημαντικό να ξέρετε τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν ένα σύστημα συναγερμού αξιόπιστο:

Αξιόπιστη λειτουργία χωρίς λάθη: Η αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται από 3 κυρίως πράγματα: την καλή εγκατάσταση, τη σωστή χρήση και την ποιότητα του συστήματος. Για να συμβεί αυτό λοιπόν πρέπει να διαλέξετε προσεχτικά τον εγκαταστάτη που θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι ή στο κατάστημα σας και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σας δώσει.


Μέγιστη λειτουργικότητα: Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας συναγερμός είναι η εύκολη χρήση. Όσες δυνατότητες και αν έχει ο συναγερμός που θα επιλέξετε άμα δεν είναι χρηστικός δε θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε. Ένας αποτελεσματικός συναγερμός πρέπει να έχει σαν σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία.


Η σωστή μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση του συναγερμού από πλευρά μας, σας εγγυούνται την αποτελεσματικότητα του ακόμα και στα πιο απαιτητικά κτήρια. Με νέες τεχνολογίες που ανανεώνονται συνεχώς και το έμπειρο προσωπικό μας το κτήριο σας δεν θα είναι ποτέ πια απροστάτευτο.


Η σωστή μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση του συναγερμού από πλευρά μας, σας εγγυούνται την αποτελεσματικότητα του ακόμα και στα πιο απαιτητικά κτήρια. Με νέες τεχνολογίες που ανανεώνονται συνεχώς και το έμπειρο προσωπικό μας το κτήριο σας δεν θα είναι ποτέ πια απροστάτευτο.